Bezoekbeleid- en tijden locatie Hilversum

Bij entree verzoeken wij u om u altijd eerst te melden bij de receptie van uw locatie. Zij vragen naar uw actuele gezondheidssituatie. Uw behandelaar of arts zal bij aanvang van de afspraak ook vragen naar uw gezondheidssituatie. Voor de twee locaties in Hilversum gelden afwijkende afspraken:

  • Plataan, Boomhut
    Alle (poli)klinische patiënten (en/of bezoek) die behandeling hebben in de Plataan of de Boomhut melden zich vooraf bij de receptie bij de D-ingang van de Plataan.
  • Eik, Kastanje, Linde
    Alle (poli)klinische patiënten (en/of bezoek) die behandeling hebben in de Eik, Kastanje of Linde melden zich vooraf bij de receptie van de hoofdingang in gebouw de Kastanje (gebouw A). Daarna kunt u naar uw behandellocatie lopen.

 

Bij Merem revalideren patiënten met een kwetsbare gezondheid. Wij verzoeken u daarom wanneer u verkouden bent of koorts heeft het bezoek op een ander moment in te plannen. 

 

Bezoektijden

Therapie gaat altijd voor bezoek. Bezoek kan niet aanwezig zijn bij de therapie. Uw bezoek dient tijdens uw therapie op uw kamer te blijven. Het restaurant is gesloten voor bezoek.

 

De bezoektijden Medisch Specialistische Revalidatie:

maandag t/m vrijdag 10.00-21.00 uur (met uitzondering van eet- en rusttijden)
zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-12.00, van 14.00-17.00 uur en van 19.00-21.00 uur.

 

De bezoektijden Longen:

maandag t/m vrijdag 19.30-20.30 uur

 

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met één van de verpleegkundigen of zorgcoördinator op uw afdeling.