Werkzaamheden en wegafsluiting Hilversumsestraatweg

Vanaf maandag 28 augustus tot maandag 18 september 2023 voert de Versluys Groep in opdracht van de provincie Utrecht werkzaamheden uit aan de Hilversumsestraatweg (N415) in Baarn, tussen de provinciegrens met Noord-Holland en de kruising Amsterdamsestraatweg (N221 ). Tijdens de werkzaamheden is de Hilversumsestraatweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Deze werkzaamheden kunnen het reizen naar onze locatie aan de Soestdijkerstraatweg 129 in Hilversum mogelijk beïnvloeden. We hopen dat u zo min mogelijk hinder ervaart en raden u aan om uw reis zorgvuldig en tijdig te plannen.

Gefaseerde uitvoering
De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd.

Fase 1: 28 augustus-11 september
Tijdens fase 1 wordt gewerkt aan het weggedeelte vanaf de provinciegrens met Noord-Holland tot de kruising Zevenlindenweg. Er wordt dagelijks gewerkt, behalve op zondag, vanaf 06:00 uur ’s ochtends tot 22:00 uur ’s avonds. 
Fase 2: 11 september-18 september
Tijdens fase 2 wordt aan het weggedeelte vanaf de kruising Zevenlindenweg tot de kruising Amsterdamsestraatweg (N221) gewerkt. Ook hier wordt er dagelijks aan het traject gewerkt, behalve op zondag, vanaf 06:00 uur ’s ochtends tot 22:00 uur ’s avonds.

Wegafsluiting Hilversumsestraatweg: 28 augustus tot 18 september
Vanaf maandagochtend 28 augustus, 06:00 uur tot maandagochtend 18 september, 05:00 uur wordt de Hilversumsestraatweg afgesloten voor doorgaand verkeer. De wegafsluiting geldt gedurende de gehele periode voor het hele traject tussen de provinciegrens met Noord-Holland en de kruising met de Amsterdamsestraatweg (N221).

Omleidingsroutes en bereikbaarheid vanaf 28 augustus tot 18 september
•    Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A27, de A1, de N221, de N234 en de Maartensdijkseweg, zie omleidingskaartje.
•    Woningen en bedrijven aan de Hilversumsestraatweg zijn bereikbaar via de parallelweg/het fietspad (meer info vindt u onder ‘Bereikbaarheid 
     aanwonenden, bestemmingsverkeer en bedrijven’).
•    De kruising Zevenlindenweg blijft in beide fases open voor bestemmingsverkeer.
•    De nood- en hulpdiensten worden over een van de parallelwegen/fietspaden langs de weg geleid.
•    Fietsers en voetgangers maken gebruik van de parallelweg/het fietspad aan de andere kant van de weg.
•    Voor actuele informatie over het reizen met de bus verwijzen wij naar de website van Keolis: https://reizen.keolis.nl/nl/keolis/reisplanner