Merem Medische Revalidatie viert 12,5-jarig bestaan

HILVERSUM, 27 juni 2023 - Merem Medische Revalidatie, toonaangevend kennis- en revalidatiecentrum, viert met trots haar 12,5-jarig jubileum. Als hoogtepunt van de viering organiseerde Merem donderdag 22 juni -ondanks de regen- een spectaculaire jubileum barbecue, waarbij medewerkers samenkwamen om deze mijlpaal te vieren.

Fusie Heideheuvel en De Trappenberg in 2010
De festiviteiten markeerden het 12,5-jarig bestaan van Merem Medische Revalidatie; de samensmelting van twee gerenommeerde revalidatiecentra, De Trappenberg en astmacentrum Heideheuvel, in 2010. Met meer dan 111 jaar gecombineerde expertise blijft Merem vooroplopen in het vernieuwen en ontwikkelen van revalidatiezorg volgens de nieuwste inzichten. Het kennis- en revalidatiecentrum biedt een breed scala aan gespecialiseerde diensten en behandelingen, waarbij een persoonlijk zorgplan wordt opgesteld om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elke patiënt.

Dankbaar
Tijdens de jubileum barbecue werd aandacht besteed aan alle medewerkers, patiënten en partners die hebben bijgedragen aan de succesvolle 12,5-jarige reis. Samen zetten zij zich in om Merem Medische Revalidatie tot een fantastische plek te maken, waar patiënten de beste zorg en ondersteuning ontvangen om een actief en zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Susanne van Vegten, bestuursvoorzitter van Merem, hield een speech die de aanwezigen motiveerde om zich blijvend in te zetten voor hoogwaardige zorg. Ze bedankte de ruim 450 medewerkers voor hun gedrevenheid, hun aandacht voor alle patiënten en de vernieuwende inzichten die ingezet worden bij de behandelingen. Daarnaast werden de geweldige sponsoren bedankt voor hun waardevolle steun, die er mede voor heeft gezorgd dat de jubileum barbecue een groot succes werd.

Plannen voor de toekomst
Met het 12,5-jarig jubileum achter de rug, kijkt Merem Medische Revalidatie vol vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst. Het revalidatiecentrum blijft streven naar innovatie, samenwerken en het leveren van de beste zorg en behandeling aan patiënten. Er liggen zelfs plannen op tafel voor de bouw van een ultramoderne revalidatiecampus, waar de nieuwste technologieën zullen worden ingezet.

Over Merem Medische Revalidatie
Merem Medische Revalidatie is een vooraanstaand kennis- en revalidatiecentrum dat gespecialiseerde revalidatiezorg biedt aan kinderen en volwassenen met meervoudige en/of complexe problemen. Het hoofdgebouw van Merem is strategisch gelegen naast het nieuwe Tergooi MC in Hilversum waardoor naadloze integratie van revalidatiezorg mogelijk is. Merem heeft daarnaast vestigingen in Almere en Lelystad en biedt zowel klinische als poliklinische revalidatietrajecten. Multidisciplinaire samenwerking is hierbij essentieel, zowel intern als in het bredere netwerk, voor de beste zorg en behandeling. Ook voor revalidatiezorg dichtbij huis. Voor meer informatie kunt u terecht op www.merem.nl