revalidatie is topsport

Stappen om grenzen te verleggen

Dé stappen van revalideren binnen Merem:

 

1. Verwijzing

Vraag specifiek bij uw arts naar een verwijzing voor medische revalidatie binnen Merem.

 

2. Kennismaken

Wij met u en u met ons.

 

3. Persoonlijk plan maken

Wij maken samen met u een individueel en persoonlijk behandelplan, soms middels een obeservatie. Daarbij beslissen we altijd samen over uw doelstellingen, uw resultaat, hoe u dit wilt bereiken en wáár u wil revalideren. Ultiem gepersonaliseerd revalideren noemen we dat.

 

4. Aan de slag

Meten + wetenschap + innovatie + ervaring = vooruitgang

Tijdens de start van uw revalidatie meten we u en gebruiken deze gegevens en het best beschikbare bewijs als startpunt in uw persoonlijke behandelplan. We funderen dit met onze jarenlange expertise op het gebied van bewegen, die hand in hand gaat met de wetenschap en wordt ondersteund door de nieuwste technologieën en apparatuur. Wij staan voor u klaar, denken in mogelijkheden, creëren oplossingen, geven nooit op en doen er alles aan om uw doel te behalen.

 

5. Doelen (meetbaar) behalen

We werken samen aan uw vooruitgang. Data brengt u en ons daarin verder, uitkomsten van prestaties motiveren u om net dat (soms figuurlijke) stapje verder te zetten. Een eindmeting is daarin ook belangrijk. 

 

6. Revalidatie gaat door

Revalideren is topsport en een continu proces. We delen onze kennis en expertise binnen ons netwerk en zorgen voor de juiste zorg op de voor u juiste plek. 

Dit zeggen onze patiënten

"Hele aardige hulpverleners die er alles aan doen om je te helpen! Je wordt gezien en gehoord en mensen zijn deskundig! Echt een aanrader voor mensen die aan het revalideren zijn! Multidisciplinair team en holistische/integrale benadering."