Paulien Goossens neemt afscheid van Merem

Op 15 juli zal Paulien Goossens, lid van de raad van bestuur en revalidatiearts, Merem verlaten. Met ingang van 25 april is zij de nieuwe voorzitter van de wetenschappelijke vereniging van revalidatieartsen (VRA). Vanaf half juli zal zij het voorzitterschap combineren met een functie als revalidatiearts bij revalidatiecentrum Basalt in Den Haag. Daarnaast blijft zij actief in wetenschappelijk onderzoek naar doelmatige zorg bij hersenletsel.

Paulien was gedurende de afgelopen vier jaar lid van de raad van bestuur van Merem. Evidence based werken, het samen beslissen op basis van het beste beschikbare bewijs en relevante data, zit in haar DNA. Ze past evidence based practice dan ook toe in alle facetten van haar werk, zowel in de bestuurs- als in de spreekkamer. Vanuit deze visie heeft zij het (kwaliteits)beleid van Merem bottom-up vormgegeven, waardoor de inhoudelijke kwaliteit van behandelingen bij Merem goed geborgd is.

Hans Schoo, voorzitter van de raad van commissarissen: “Merem kijkt met waardering terug op de fijne samenwerking en de waardevolle bijdrage van Paulien. Haar deskundigheid en toewijding hebben geheel Merem  verrijkt en ons geholpen om als organisatie te groeien. Wij zijn Paulien dankbaar voor haar inzet en gaan haar scherpe geest en betrokkenheid missen. Het duurt nog even, maar we wensen haar nu alvast veel succes en plezier toe in haar beide nieuwe functies.”

Wij bedanken Paulien voor haar inzet voor Merem in de afgelopen jaren en wensen haar veel succes in haar verdere loopbaan!