Merem Arbeid

Merem Arbeid

Een beperking naar aanleiding van een ongeval of ziekte heeft naast een persoonlijke inpact vaak ook economische consequenties voor zowel de patiënt als voor de werkgever. Door de combinatie van medische expertise en kennis van arbeid kunnen wij u een advies op maat geven, inclusief een plan van aanpak.


Bij Merem Arbeid bieden we verschillende producten en diensten op het gebied van diagnostiek en arbeidsrevalidatie. Meer informatie kunt u krijgen via aanmelding-arbeid@merem.nl of bellen met het medisch secretariaat op 036-6888690.

 

Snel ingrijpen voorkomt complexe chroniciteit en langdurig arbeidsverzuim. Onze focus is snelle re-integratie en duurzame werkhervatting. Ons multidisciplinaire team bestaat uit de volgende professionals:

 

Revalidatiearts

(Manueel) Fysiotherapeut

Psycholoog

Re-integratiedeskundige

Casemanager

Administratieve ondersteuning
Bewegingstherapeut

Ja, ik wil een quickscan

U heeft een re-integratievraagstuk? Wij hebben de expertise. Vanuit jarenlange ervaring met mensen met beperkingen op het gebied van dagelijks leven en werk, zowel fysiek als mentaal, is de veelzijdige expertise ontstaan.

Landelijke netwerk voor arbeidsrevalidatie

Merem Arbeid is aangesloten bij het landelijk netwerk Vroege Interventie. Dit netwerk heeft als doel om op een snelle, efficiënte manier te beoordelen welke vorm van revalidatie de patiënt dient te volgen. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in complexe houdings- en bewegingsapparaat klachten, chronische pijn en/of lichte cognitieve klachten. Dankzij onze gedragsmatige aanpak verhelpen wij langdurige klachten samen met onze cliënten op een duurzame manier.

Wij bieden dienstverlening op maat en geven u deskundig advies. Onze werkwijze onderscheidt zich doordat onze professionals intensief met elkaar samenwerken en de problematiek multidisciplinair benaderen. Met 16 locaties verspreid over het land hebben we landelijke dekking.

 

Meer weten? Ga naar www.vroegeinterventie.nl. Of bekijk hier de informatievideo over Vroege Interventie. 

Bron: Vroege Interventie.