Vrienden van Merem

Op 1 januari is de Stichting Vrienden van Merem ontstaan uit de juridische fusie van de Stichting Goois Kinderziekenhuis, Stichting Vrienden van Heideheuvel en Stichting Vrienden van de Trappenberg. De stichting wil middelen en projecten ten behoeve van de behandeling en het verblijf van cliënten financieel ondersteunen, en wetenschappelijk onderzoek en innovatie stimuleren en ondersteunen. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Vrienden van Merem

Doel

Het welzijn bevorderen van de jongeren en volwassenen die behandeld worden bij Merem. Om dit welzijn van de patiënten te realiseren is er continu extra vermogen nodig. Voor aangepast oefen- en speelmateriaal; voor kostbare apparaten; fietsen en rolstoelen; voor computers, foto- en communicatie apparatuur; voor een beetje gezelligheid en plezier. Dat extra vermogen geven donateurs en sponsors. Met deze fondsen worden kleine en grote wensen binnen Merem gerealiseerd.

Ons steunen?
Vind je het leuk mee te helpen aan het welzijn van iedereen die bij Merem  behandeld wordt, jong en oud? Dat kan. Met een kleine gift, structurele bijdrage of notariële schikking. In overleg is veel mogelijk.

Aanmelden
Meld je aan bij ons secretariaat te bereiken op vriendenvanmerem@gmail.com.
We nemen dan graag contact met je op! We horen graag van je

Meer weten 
Wilt u meer weten over onze projecten of de verschillende donatievormen? Of heeft u een andere vraag? Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Je kan mailen naar vriendenvanmerem@gmail.com.

Downloads
Staat van baten, lasten en besteding over 2018