Header voor verwijzers

Samen kijken naar vooruitgang

Met ruim 400 specialisten helpen we dagelijks honderden mensen met hun revalidatie. Om de revalidatie van uw patiënt tot een succes te maken werken we met een interdisciplinair team aan de specifieke vooruitgang van de patiënt. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij. De behandeling is net zo belangrijk als het resultaat ervan, en wij weten uit ervaring dat dit samen makkelijker gaat dan alleen. Dus staan we altijd voor onze patiënten klaar en geven nooit op.

 

Compleet persoonlijk zorgplan

We maken een compleet persoonlijk zorgplan. Dat doen we samen met uw patiënt én revalidatiepartners in de buurt van uw patiënt. Zo zijn we altijd dichtbij.

 

Intercollegiaal overleg

Wilt u overleggen over een patiënt of vragen over een verwijzing? Wij zijn bereikbaar voor intercollegiaal overleg op 035 688 1411.

 

 

Direct doorverwijzen

Je kunt je patiënt, afhankelijk van de aandoening, op verschillende manieren verwijzen. Bekijk hier de mogelijkheden en kies welke optie voor jou het beste werkt.

Revalidatie aanbod

Wij bieden medische specialistische complexe revalidatiezorg in zowel klinische als poliklinische setting voor volwassenen en kinderen.

Volwassenen
Kinderen
Beenamputatie
Cerebrale Parese
Ch­ron­isc­he ­pij­n
Complex chronische longaandoeningen
CVA (beroerte)
Hand- & polsaandoeningen
Niet aangeboren hersenletsel (NAH)
Oncologische revalidatie
Spierziekten
Voetproblemen

Samen denken in vooruitgang

Na de aanmelding bij Merem, bekijken we – samen met uw patiënt – welke behandeling het beste past. Uw patiënt heeft diverse gesprekken met een (revalidatie)arts, vaak ook met andere behandelaren, om zo tot een persoonlijk behandelplan te komen.