Header voor verwijzers

Samen kijken naar vooruitgang

Wij zijn Merem. We zijn er voor wie vooruit wil. Met ruim 400 specialisten helpen we dagelijks honderden mensen met hun revalidatie. Zodat ze zo snel mogelijk weer kunnen meedoen in de maatschappij.

 

Om de revalidatie van uw patiënt tot een succes te maken, werken wij bij Merem met 4 stappen. We maken een compleet persoonlijk zorgplan. Dat doen we samen met uw patiënt én revalidatiepartners in de buurt van uw patiënt. Met een persoonlijke behandeling, die zoveel mogelijk dicht bij huis plaatsvindt. Zo zijn we altijd dichtbij.

Direct doorverwijzen

Je kunt je patiënt, afhankelijk van de aandoening, op verschillende manieren verwijzen. Bekijk hier de mogelijkheden en kies welke optie voor jou het beste werkt.

 

Wil je overleggen over een patiënt of vragen over een verwijzing? Wij zijn bereikbaar voor intercollegiaal overleg op 035 688 1411.

Volwassenen
Kinderen
Beenamputatie
Cerebrale Parese
Ch­ron­isc­he ­pij­n
Complex chronisch longfalen
CVA (beroerte)
Hand- & polsaandoeningen
Niet aangeboren hersenletsel (NAH)
Oncologische revalidatie
Spierziekten
Voetproblemen

Samen denken in vooruitgang

Na de aanmelding bij Merem, bekijken we – samen met uw patiënt – welke behandeling het beste past. Uw patiënt heeft diverse gesprekken met een (revalidatie)arts, vaak ook met andere behandelaren, om zo tot een persoonlijk behandelplan te komen.