BeterDichtbij voor digitale communicatie bij Merem

Vanaf 1 november 2023 maken we het voor al onze patiënten nog makkelijker om met ons in contact te komen. We stellen namelijk de gratis app BeterDichtbij beschikbaar, waarmee je 24/7, digitaal en met gemak met Merem kunt communiceren.

BeterDichtbij is al succesvol in veel Nederlandse ziekenhuizen en nu sluit Merem zich aan bij deze digitale beweging. Met deze app kun je op een voor jou goed moment contact met ons opnemen. In eerste instantie zullen onze afdeling planning en het medisch secretariaat met de app werken, onze behandelaren volgen begin 2024.

Wil je meedoen?

Meld je dan aan via dit formulier op onze website. Download daarna de app BeterDichtbij via de App Store (voor Apple) of de Play Store (voor Android). Zodra wij jouw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, kunnen wij het gesprek met jou openen, dat kan alleen als we weten dat je geïnteresseerd bent. Onze medewerkers staan klaar om je vragen op werkdagen binnen enkele uren te beantwoorden. En vergeet niet; in geval van spoed, bel dan altijd met je locatie.

Voor meer informatie over BeterDichtbij en wat dit voor jou betekent, kun je terecht op www.merem.nl/digitaal.

Samen gaan we voor een nog betere zorgervaring!