ervaring

Patiënten verhalen

Benieuwd hoe anderen de aandacht en behandeling bij Merem Medische Revalidatie hebben ervaren? Vooruitgang is voor iedereen anders. Onze aandacht en gedrevenheid is voor iedereen gelijk. Lees de verhalen van andere patienten of stuur ons uw eigen verhaal.

Wat is jouw ervaring met Merem?

Ben je patiënt of patiënt geweest bij Merem Medische Revalidatie? Deel je ervaring. Je helpt daarmee om onze zorg verder te verbeteren.

Rugpijn beheerst niet langer Eveliens leven.

Rugpijn beheerst niet langer Eveliens leven.

Ruim dertig jaar geleden schoot het in haar rug. Voor Evelien Wiesenekker begon een lijdensweg met chronische pijn, waarop angst haar leven bepaalde. Dat wil ze niet meer. Een traject van Merem Medische Revalidatie geeft rust en vertrouwen.

Een dikke 9.

Een dikke 9.

10 weken revalideren en in het weekend naar huis. Een verademing. Je woont en leeft met lotgenoten, waardoor het fysiek veel minder belastend is. Je leert van elkaar. Je helpt elkaar. Er zijn korte lijntjes met artsen, therapeuten en verpleegkundigen. Een bijzondere ervaring waar ik heel veel van opgestoken heb. Achteraf zijn het de simpelste dingen die ik heb geleerd om mijn leven te kunnen verbeteren. In die jaren van zgn longtherapie/revalidatie de meest essentiële tips en trics nooit gehoord. Grote dank voor inspanningen van de mensen van Merem.

Een 9,2

Een 9,2

De behandeling is revolutionair. Een heel team, bestaande uit longarts, longverpleegkundige, psycholoog, logopediste, fysiotherapeut, bewegingstherapeuten, activiteiten therapeuten, diëtiste staan voor je klaar. De empathie is ongekend hoog. Als de bewegingstherapeut bij zwemmen bv. iets opmerkt, is het 5 minuten later al bij fitness bekend. Voor mij is het een lot uit de loterij. Hier leer ik weer op de juiste manier adem te halen, met mijn copd om te gaan. Een stapje terug doen als ik mezelf voorbij loop. Mijn dank is ongekend hoog voor dit geweldige team.