Revalidatiearts volwassenen I 27 tot 35 uur

Merem Medische Revalidatie is volop in beweging! Wij zetten ons dagelijks in voor (patiënten)zorg. We zijn daarom per 1 juni (of indien mogelijk eerder) voor onze locatie Almere Flevoziekenhuis op zoek naar een:

Revalidatiearts volwassenen

(27 tot 35 uur per week, verdeeld over drie tot vijf dagen)

Ben jij die energieke en enthousiaste revalidatiearts volwassenen die echt het verschil kan maken in de zorg?

Wat ga je doen als revalidatiearts volwassenen ?

 • Je dagelijkse werk als revalidatiearts volwassenen bestaat uit de behandeling van je patiënten in nauwe samenwerking met je collegae-revalidatieartsen en behandelaren.
 • Je werkt mee aan het versterken van de relaties met ketenpartners om de medische specialistische revalidatie in de regio verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Wie zijn wij?

Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij.

Op onze revalidatiecampus in Hilversum en in onze vestigingen in Almere en Lelystad werken verschillende disciplines samen onder één dak, op deze manier is Merem altijd dichtbij. Lees meer over ons en onze kernwaarden op www.merem.nl.

Wie ben jij?

 • Een getalenteerde en gepassioneerde revalidatiearts, die het leuk vindt om met ons in Flevoland te pionieren.
 • Een professional met bijzondere belangstelling voor ziekenhuisrevalidatie, die de patiënt, de organisatie én zichzelf iedere dag een stap vooruit wil helpen.
 • Een teamspeler die bruggen kan bouwen, zowel intern als extern.

Je beschikt verder over:

 • Een afgeronde opleiding als revalidatiearts.

Bij Merem zijn de revalidatieartsen zelf verantwoordelijk voor de bereikbaarheidsdiensten (avond-, nacht-, en weekenddiensten) binnen de kliniek in Hilversum.

Met wie kom jij als revalidatiearts in aanraking?

Als revalidatiearts kom je, door de nauwe samenwerking binnen Merem, in aanraking met verschillende disciplines. In Almere is een behandelteam van ongeveer 35 behandelaars. In principe worden alle diagnosegroepen poliklinisch door hen behandeld. Deze samenwerking uit zich in multidisciplinaire teams waar er vanuit meerdere expertises wordt gekeken naar de patiënt, om zo samen het best mogelijke resultaat te behalen.

Wat bieden we?

 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen als professional in onze groeiende organisatie.
 • Een prettige en betrokken werksfeer.
 • De Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS) is van toepassing.
 • Een salaris, afhankelijk van je werkervaring, conform de AMS.
 • Deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering (met korting) behoort tot de mogelijkheden.
 • Deelname aan het pensioenfonds PFZW.

Geïnteresseerd?

Maak kennis - Wij met jou en jij met ons! Voor informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Paulien Goossens, medisch manager, op 036 – 868 86 90 of pgoossens@merem.nl. Voor overige vragen kun je contact opnemen met HRM op 035 – 688 15 70 of vacatures@merem.nl. We zien je CV met motivatiebrief o.v.v. vacaturenummer 2020 019 graag uiterlijk maandag 6 april tegemoet op vacatures@merem.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.