arbeidsrevalidatie

Arbeidsrevalidatie

Snel ingrijpen voorkomt complexe chroniciteit en langdurig arbeidsverzuim. Onze focus is snelle re-integratie en duurzame werkhervatting. Ons multidisciplinaire team bestaat uit de volgende professionals:

 

Revalidatiearts

(Manueel) Fysiotherapeut

Psycholoog

Re-integratiedeskundige

Casemanager

Administratieve ondersteuning

Ja, ik wil een quickscan

U heeft een re-integratievraagstuk? Wij hebben de expertise. Vanuit jarenlange ervaring met mensen met beperkingen op het gebied van dagelijks leven en werk, zowel fysiek als mentaal, is de veelzijdige expertise ontstaan.

Landelijke netwerk voor arbeidsrevalidatie

Het landelijke netwerk Vroege Interventie heeft als doel om op een snelle, efficiënte manier te beoordelen welke vorm van revalidatie de cliënt dient te volgen. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in complexe houdings- en bewegingsapparaat klachten, chronische pijn en/of psychosomatische stoornissen. Dankzij onze gedragsmatige aanpak verhelpen wij langdurige klachten samen met onze cliënten op een duurzame manier.

Wij bieden dienstverlening op maat en geven u deskundig advies. Onze werkwijze onderscheidt zich doordat onze professionals intensief met elkaar samenwerken en de problematiek multidisciplinair benaderen. Met 18 locaties verspreid over het land hebben we landelijke dekking.

 

Meer weten? Ga naar www.vroegeinterventie.nl