Revalidatiecentrum Almere - Merem Medische Revalidatie

In Almere hebben we niet één maar twee locaties, één locatie volledig gericht op kinderen & jongeren, en één locatie volledig gericht op volwassenen.

 

Kinder locatie

De locatie voor kinderen & jongeren werkt deels samen met OlivijnAventurijn. Olivijn biedt passend onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke beperking, meervoudige beperking, langdurige ziekte of een zeer moeilijk lerend niveau. Aventurijn biedt onderwijs en een passende plek aan kinderen & jongeren met een lichamelijke beperking.

 

Locatie volwassenen
De locatie voor volwassenen bevindt zich in het Flevoziekenhuis. Een plek waar de kennis en kunde van Merem samenkomt met de kennis en kunde van het Flevoziekenhuis.

Revalidatiecentrum Almere - Merem Medische Revalidatie

Revalidatiecentrum Almere - volwassenen

Flevoziekenhuis

Hospitaalweg 1

1315 RA Almere

Telefoon 036 – 86 88 690

Fax 036 – 86 88 691

 

Revalidatiecentrum Almere - kinderen

Marathonlaan 5
1318 ED Almere
Telefoon 036 – 53 25 540

 

 

 

Gemiddeld een 9.1

"Vanaf de eerste gesprekken is er goed geluisterd naar mijn lichamelijke problemen. Iedereen, niemand daarbij uitgezonderd die bij mijn behandeling betrokken zijn geweest hebben mij enorm bijgestaan in dit traject. Ik zou het iedereen aanraden! Hier werken professionele mensen die elke klacht serieus nemen en je echt proberen weer op de been te krijgen. Ik ben super tevreden!"

Gemiddeld een 9.1