Afbeelding

Onze vacatures

Met meer dan 420 collega’s, verdeeld over 3 locaties, doen we er dagelijks alles aan om onze patiënten vooruit te helpen. Dit doen wij met veel liefde, passie en professionaliteit. Of dit nu als verpleegkundige, arts, medewerker facilitaire dienst, fysiotherapeut of manager is, we delen de gezamenlijke aandacht voor onze patiënten, hun omgeving en elkaar.

 

We zijn ook volop in beweging. De zorg is in beweging. Dit vraagt om anticiperen op veranderingen, het continu verbeteren van ons aanbod en de behandelingen, maar ook om het hebben van de laatste kennis en expertise van onze medewerkers. Daarom bieden we opleidingen, intervisies en coaching. Hiermee zijn we voorbereid op de vraag van morgen en regelmatig op zoek naar geschikte nieuwe collega’s. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, we willen je graag leren kennen.

 

Wil jij ook bij ons werken? Reageer dan op onderstaande vacatures:

Vacatures

Wij hebben altijd interesse in kandidaten die op zoek zijn naar een baan als verpleegkundige, GZ-psycholoog of revalidatiearts. Stuur dan gerust een open sollicitatie naar: vacatures@merem.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Activiteitentherapeut volwassenen I Flexpool
Divisiemanager Kinderen I 36 uur
Ergotherapeut I 24 uur
Ergotherapeut volwassenen I Flexpool
Haptotherapeut I Flexpool
HR medewerker I 26 uur
Junior HR adviseur ­ 32 - 36 uur
Kinderergotherapeut I Flexpool
Logopedist kinderen I Flexpool
Longfunctieanalist I Flexpool
Manueel therapeut I Flexpool
Medisch secretaresse I 36 uur
Medisch secretaresse I flexpool
Physician assistant revalidatiegeneeskunde I 36 uur
Psychodiagnostisch medewerker I Flexpool
Receptionist(e) I Flexpool
Verpleegkundigen I Flexpool