Kinderarts I 0,7 fte

 

Merem Medische Revalidatie is volop in beweging! Wij zetten ons dagelijks in voor (patiënten) zorg. We zijn daarom voor onze locatie Hilversum op zoek naar een:

 

Kinderarts

(0.7 fte)

 

Ben jij die energieke en enthousiaste kinderarts die echt het verschil kan maken in de zorg?

 

Wat ga je doen als kinderarts?

De kinderafdeling van Merem is een derdelijns kennis- en behandelcentrum, gespecialiseerd in interdisciplinaire, voornamelijk klinische- observatie, diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren. Ondanks de inspanningen van het verwijzende behandelteam, zijn zij vastgelopen in de behandeling van hun chronische aandoeningen zoals problematisch ernstig astma, cystic fibrosis, morbide obesitas, chronische buikpijn of diabetes mellitus.

 

 • Je dagelijkse werk als kinderarts bestaat uit klinische en poliklinische behandeling van kinderen en jongeren.
 • Je participeert in de bereikbaarheidsdiensten (avond-, nacht- en weekenddiensten) voor de kliniek in Hilversum.
 • Je start nieuwe klinische behandelprogramma’s op, zoals somatisch onbegrepen lichamelijke klachten (SOLK).
 • Je participeert in patiëntgebonden wetenschappelijk onderzoek.
 • Je participeert in team- en instellingsactiviteiten vanuit de vakgroep kinderartsen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij. Dat doen we volgens de Merem Methode.

Op onze revalidatiecampus in Hilversum en in onze vestigingen in Almere en Lelystad werken verschillende disciplines samen onder één dak, op deze manier is Merem altijd dichtbij. Lees meer over ons en onze kernwaarden op www.merem.nl.

 

Wie ben jij?

 • Een kinderarts met (bij voorkeur) enkele jaren ervaring.
 • Een professional met kennis en kunde op het gebied van chronische aandoeningen, met name van astma, cystic fibrosis, diabetes, morbide obesitas, chronische buikpijn en SOLK.

 

Je beschikt verder over:

 • Je hebt een sterke affiniteit met sociale pediatrie.
 • Je hebt aantoonbare ervaring of grote affiniteit met het interdisciplinair werken in een multidisciplinair team.

 

Met wie kom jij als kinderarts in aanraking?

Er is een nauwe samenwerking met de kinderrevalidatie waar kinderrevalidatie-patiënten behandeld worden in semi-klinische behandeling. Ook is er een goede samenwerking met de kinderartsen van het Tergooi ziekenhuis en deze zal in de nabije toekomst verder worden uitgebreid. Onze kinderafdeling van Merem werkt verder samen met meerdere universitaire centra (Amsterdam UMC, UMC Utrecht, Erasmus MC) op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en patiëntenzorg. Het is onze ambitie om het pallet aan behandelindicaties in unieke samenwerking met de kinderrevalidatieartsen verder uit te breiden.

 

De vakgroep kinderartsen bestaat uit drie kinderartsen. Het behandelteam bestaat uit de volgende disciplines: coach, maatschappelijk werk, GZ-psycholoog (cognitief gedragstherapeut en systeemtherapeut), orthopedagoog, (kinder)verpleegkundige, fysiotherapeut, oefentherapeut, bewegingstherapeut, diëtist en leerkracht. Het behandelteam wordt gecoördineerd door de kinderarts. Er wordt samengewerkt met kinder-/jeugdpsychiatrie van GGz Centraal. De kinderrevalidatieartsen werken binnen Merem in dezelfde divisie als de kinderartsen.

 

Wat bieden we?

 • Een uitdagende baan in een prettige, collegiale omgeving.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen als professional in onze groeiende organisatie.
 • Een prettige en betrokken werksfeer.
 • De Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS) is van toepassing.
 • Een salaris, afhankelijk van je werkervaring, conform de AMS.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering (met korting) behoort tot de mogelijkheden.
 • Deelname aan het pensioenfonds PFZW.

 

Geïnteresseerd?
Maak kennis - Wij met jou en jij met ons! Voor informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met dr. Steven Hustinx, kinderarts, shustinx@merem.nl of dr. Erik-Jonas van de Griendt, kinderlongarts en medisch manager, 06-31929496 of egriendt@merem.nl of via ons secretariaat op 035 – 688 15 54. Voor nadere organisatorische informatie kun je contact opnemen met Anna Roolker, divisiemanager, op 06-48530391of aroolker@merem.nl. Voor overige vragen kun je contact opnemen met HRM op 035-688 15 70 of vacatures@merem.nl. We zien je CV met motivatiebrief ovv vacaturenummer 2021 007 graag uiterlijk 3 maart 2021 tegemoet op vacatures@merem.nl.

Sollicitatie gesprekken vinden plaats in week 12.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.