ANIOS revalidatiegeneeskunde Hilversum I 32 uur

 

Merem Medische Revalidatie is volop in beweging! Wij zetten ons dagelijks in voor (patiënten)zorg. We zijn daarom per 1 januari 2020 voor onze locatie Hilversum op zoek naar een:

ANIOS revalidatiegeneeskunde

(32 uur per week)

Ben jij die energieke en enthousiaste ANIOS revalidatiegeneeskunde die echt het verschil kan maken in de zorg?

Wat ga je doen als ANIOS revalidatiegeneeskunde?

Het betreft een functie, die ingevuld wordt in de kliniek volwassenrevalidatie in Hilversum. Deze kliniek bestaat uit 25 bedden voor patiënten met neurologische aandoeningen; vooral beroerte, amputatie en chronische pijn. De ANIOS revalidatiegeneeskunde werkt onder eindverantwoordelijkheid van de revalidatiearts. De ANIOS revalidatiegeneeskunde ondersteunt de revalidatiearts door het afnemen van de anamnese, het verrichten van lichamelijk onderzoek, het aanvragen en beoordelen van aanvullend onderzoek en het organiseren van ontslag naar huis of een vervolgbestemming. Je participeert in de 24-uurs bereikbaarheidsdiensten. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Merem. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij.

Op onze revalidatiecampus in Hilversum en in onze vestigingen in Almere en Lelystad werken verschillende disciplines samen onder één dak, op deze manier is Merem altijd dichtbij. Lees meer over ons en onze kernwaarden op www.merem.nl.

Wie ben jij?

 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent communicatief vaardig, analytisch, integer, flexibel, klantvriendelijk en collegiaal.
 • Een collega met een behulpzame en realistische instelling.

Je beschikt verder over:

 • Een afgeronde geneeskundige opleiding en je bent BIG geregistreerd.
 • Kennis op het gebied van de basis-medische zorg.
 • Ervaring in het werken op een klinische afdeling is een pré.

Met wie kom jij als ANIOS revalidatiegeneeskunde in aanraking?

Als ANIOS revalidatiegeneeskunde kom je, door de nauwe samenwerking binnen Merem, in aanraking met verschillende disciplines. Deze samenwerking uit zich in multidisciplinaire teams waarbij vanuit meerdere expertises wordt gekeken naar de patiënt, om zo samen het best mogelijke resultaat te behalen. Zij zullen ook naar jou terugkoppelen hoe het persoonlijke behandelplan verloopt. Je komt niet alleen in contact met de patiënten, je hebt ook écht een positieve impact in het leven van deze patiënten.

Wat bieden we?

 • Een prettige en betrokken werksfeer.
 • De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de Cao-ziekenhuizen in FWG-schaal 65.
 • Een arbeidsovereenkomst, na reguliere proeftijd, voor de duur van een jaar.
 • Deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering (met korting) behoort tot de mogelijkheden.
 • Deelname aan het pensioenfonds PFZW.
 • Een vakantietoeslag én een eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
 • Een locatie op loopafstand van het station.

Geïnteresseerd?

Maak kennis - Wij met jou en jij met ons! Voor informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Patrice Tomassen, revalidatiearts/medisch manager of Linsey de Winter, divisiemanager Volwassenen op PTomassen@merem.nl of 035 - 688 14 11.Voor overige vragen kun je contact opnemen met HRM op 035 - 688 15 70 of vacatures@merem.nl. We zien je CV met motivatiebrief ovv vacaturenummer 2019 100 graag uiterlijk 16 december tegemoet op vacatures@merem.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.