ANIOS kinderrevalidatiegeneeskunde | 24 uur

Merem Medische Revalidatie is volop in beweging! Wij zetten ons dagelijks in voor (patiënten)zorg. We zijn per direct op zoek naar een:

ANIOS kinderrevalidatiegeneeskunde 

voor onze locatie in Hilversum, 24 uur per week t/m eind december 2019

Ben jij die energieke en enthousiaste ANIOS revalidatiegeneeskunde die echt het verschil kan maken in de zorg?

Wat ga je doen als ANIOS revalidatiegeneeskunde?

Het betreft een functie, die ingevuld wordt binnen de kinderrevalidatie in Hilversum. De ANIOS revalidatiegeneeskunde werkt onder eindverantwoordelijkheid van de revalidatiearts. De ANIOS revalidatiegeneeskunde ondersteunt de revalidatiearts door o.a. het afnemen van de anamnese, het verrichten van lichamelijk onderzoek, het aanvragen en beoordelen van aanvullend onderzoek en het organiseren van eventuele verwijzingen. Tevens ondersteun je de revalidatiearts bij technische spreekuren met de orthopedisch schoenmaker en instrumentmaker, en ben je bij besprekingen over de kinderen die in behandeling zijn (therapeutische peutergroepen en poliklinische kinderrevalidatie).

Wie zijn wij?

Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij.

Op onze revalidatiecampus in Hilversum en in onze vestigingen in Almere en Lelystad werken verschillende disciplines samen onder één dak, op deze manier is Merem altijd dichtbij. Lees meer over ons en onze kernwaarden op www.merem.nl.

Wie ben jij?

 • Je hebt je opleiding geneeskunde afgerond en bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt kennis op het gebied van de basis-medische zorg en bij voorkeur enige ervaring in de revalidatie.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent proactief, communicatief vaardig, analytisch, integer, flexibel, klantvriendelijk en collegiaal.
 • Een collega met een behulpzame en realistische instelling.

Met wie kom jij als ANIOS revalidatiegeneeskunde in aanraking?

Als ANIOS revalidatiegeneeskunde kom je, door de nauwe samenwerking binnen Merem, in aanraking met verschillende disciplines. Deze samenwerking uit zich in multidisciplinaire teams waarbij vanuit meerdere expertises wordt gekeken naar de patiënt, om zo samen het best mogelijke resultaat te behalen. Zij zullen ook naar jou terugkoppelen hoe het persoonlijke behandelplan verloopt.

Wat bieden we?

 • Een prettige en betrokken werksfeer.
 • De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de Cao-ziekenhuizen in FWG-schaal 65.
 • Een arbeidsovereenkomst, na reguliere proeftijd, voor bepaalde tijd tot eind 2019.
 • Deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering (met korting) behoort tot de mogelijkheden.
 • Deelname aan het pensioenfonds PFZW.
 • Een vakantietoeslag én een eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. een fietsplan en een studiekostenregeling.

Geïnteresseerd?

Maak kennis – Wij met jou en jij met ons! Voor informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Fini Maris (divisiemanager kinderen) op 06-13310063 of fmaris@merem.nl. Voor overige vragen kun je contact opnemen met HRM op 035 68 81 570 of vacatures@merem.nl. We zien je CV met motivatiebrief ovv vacaturenummer 2019 41 graag uiterlijk 4-6-2019 tegemoet op vacatures@merem.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.