Let op! Dit zijn onze maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

- Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid en/of koorts? Blijf thuis en bel uw locatie.

- Heeft u een huisgenoot met koorts? Blijf thuis en bel ons op hetzelfde telefoonnummer.

- Bent u onlangs in een gebied geweest wat tijdens uw verblijf door het Ministerie van Buitenlandse Zaken is gekenmerkt als oranje of rood? Blijf thuis en bel uw locatie. Kijk voor de actuele reisadviezen op www.nederlandwereldwijd.nl

- Bij het betreden van een gebouw van Merem wordt u verzocht uw handen (en eventueel die van uw kind) te wassen en/of te desinfecteren. De faciliteiten zijn hier voor aanwezig.

 

- Wij vragen u vriendelijk een mondkapje te dragen.

- Bij entree verzoeken wij u om u altijd eerst te melden bij de receptie van uw locatie. Zij vragen u naar uw actuele gezondheidssituatie.

Voor twee locaties in Hilversum gelden afwijkende afspraken:

Plataan, Boomhut
Alle (poli)klinische patiënten (en/of bezoek) die behandeling hebben in de Plataan of de Boomhut melden zich vooraf bij de receptie bij de D-ingang van de Plataan.

Eik, Kastanje, Linde
Alle (poli)klinische patiënten (en/of bezoek) die behandeling hebben in de Eik, Kastanje of Linde melden zich vooraf bij de receptie van de hoofdingang in gebouw de Kastanje

(gebouw A). Daarna kunt u naar uw behandellocatie lopen.

Algemeen
Wanneer u met eigen vervoer komt, probeer dan ongeveer 10 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn. Neem maximaal één begeleider mee naar uw afspraak. Wanneer het druk is bij Merem kan het zijn dat we de begeleider verzoeken om buiten te wachten (behalve bij kinderen die bij ons patiënt zijn).

Houd in de wachtkamer en in de gebouwen zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot medewerkers en/of andere patiënten binnen Merem.

Tijdens de behandeling zullen artsen en/of behandelaren waar nodig dichter dan 1,5 meter bij u of uw kind komen, zij zullen indien noodzakelijk gebruik maken van de juiste beschermingsmiddelen.

Vragen?

Heeft u vragen over uw bezoek en/of onze maatregelen, neem dan contact met ons op.