Coronabeleid

Onderstaand beleid geldt voor de locaties Almere, Lelystad en Hilversum:

  • Bekijk hier een overzicht van het coronabeleid binnen Merem. 
  • Voor nieuwe patienten geldt: Onze zorg gaat door. De intake is altijd in persoon, erna zal er met de arts/behandelaar een plan gemaakt worden welke behandeling op een locatie van Merem plaats moet vinden en wat via beeldbellen kan.

    Voor huidige patiënten geldt: Onze behandelingen gaan altijd door. Bespreek samen met uw arts/behandelaar de mogelijkheden voor behandeling op een van onze locaties of via beeldbellen. Voor vragen neem contact op met het Medisch Secretariaat of bel ons op 085 – 007 84 50, dan helpen wij u graag verder.

  • Er is maximaal 1 begeleider per patiënt welkom.
  • Informatie Therapeutische Peutergroepen: bekijk de spelregels
  • Per 1 december 2020 is het verplicht om in alle openbare ruimtes een (niet-medisch) mondneusmasker te dragen, tenzij iemand om medische redenen liever een face-shield draagt (longziekte o.i.d.), dit geldt in alle publieke binnenruimten. Zodra mensen een vaste zitplaats hebben, is een mondneusmasker niet meer verplicht. De verplichting tot het dragen van een mondneusmasker geldt niet voor mensen die vanwege een beperking of ziekte geen mondneusmasker kunnen dragen of opzetten. Klik hier voor meer informatie.
  • Vanaf 28 april 2021 mag u maximaal twee bezoekers per dag ontvangen op de klinische afdelingen. Kinderen jonger dan vier jaar worden niet meergerekend, zij mogen onder begeleiding mee op bezoek komen. 
Coronabeleid
Locatie Hilversum

Locatie Hilversum

Voor twee locaties in Hilversum gelden afwijkende afspraken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons op 085 – 007 84 50, dan helpen wij u graag verder.