Informatie Therapeutische Peutergroepen

Informatie Therapeutische Peutergroepen

De Therapeutische Peutergroepen (TPG) zijn open. Daarbij gelden de volgende aangepaste spelregels. Wij verzoeken u deze goed door te lezen.

TPG
De TPG is open op de voor u gebruikelijke dagen. Op deze dagen kunt u uw kind brengen tussen 8:45 en 08:55 uur. U kunt uw kind op de voor u gebruikelijke tijd ophalen.

Wat te doen bij hoesten, kortademigheid verkoudheid, griep of koorts?
Zie https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl/ Begeleiding
Bij het brengen of halen van uw kind is bij voorkeur één begeleider. Deze begeleider mag geen last hebben van hoesten, kortademigheid, verkoudheid, griep of koorts.

Het is toegestaan om broertjes of zusjes t/m 11 jaar oud mee te nemen. Ook broertjes en zusjes mogen geen last hebben van hoesten, kortademigheid, verkoudheid, griep of koorts. Bij voorkeur wachten broertjes of zusjes buiten de groep. Bij voorkeur geen broertjes of zusjes ouder dan 11 jaar mee nemen.

Het brengen en halen van kinderen in Hilversum zal via de gang of via de tuin gaan. De kinderen van de Krokodil worden gebracht en gehaald via de tuindeur. De kinderen van de Pinguïn worden gebracht via de tuindeur en gehaald via de gangdeur. De kinderen van de Giraffe worden gebracht via de gangdeur en gehaald via de tuindeur. De kinderen van de Kangoeroe  worden gebracht en gehaald via de gangdeur. 
Het brengen en halen van kinderen van de Panda en IJsbeer in Almere zal via de tuindeur gaan. Wij verzoeken u bij het brengen en halen uw handen en die van uw kinderen te desinfecteren.

Overdracht
We vragen u zoveel als mogelijk de overdracht via schrift te doen. Wanneer dit niet mogelijk is graag mailen naar de betreffende AT. Diegene zal dan telefonisch contact opnemen op een moment dat dat mogelijk is.

Afstand
Op alle momenten: waar mogelijk houdt 1,5 meter afstand, van zowel de AT als van de andere ouders/kinderen.

Taxi
Mocht uw kind met de taxi gebracht of gehaald worden dan het verzoek om de chauffeur te informeren over de regels m.b.t. halen en brengen. Daarbij het verzoek dat de chauffeur een buggy gebruikt (wanneer uw kind niet zelfstandig loopt). Dit i.v.m overnemen van uw kind.

Sluitingsdagen
De sluitingsdagen van de TPG blijven gehandhaafd.

Gebruik PBM
Het zou kunnen voorkomen dat een AT tijdens het werk gebruik moet maken van Persoonlijk Beschermings Middelen (PBM). Het zal dan gaan om een chirurgisch mondneusmasker. Dit i.v.m het protocol van Merem.

Sluiting groepen
Het is denkbaar dat bij (teveel) zieke medewerkers een groep zal moeten sluiten. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen d.m.v. inzet van inval medewerkers en gebruik van PBM. Wanneer een groep moet sluiten proberen we dit zo tijdig mogelijk te communiceren.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de AT van de groep van uw kind, of via ons informatienummer: 085 – 007 84 50.