Keer terug naar Merem.nl

Kinderen

Revalidatie voor kinderen en jongeren
De Trappenberg revalideert kinderen en jongeren die als gevolg van een ongeval, ziekte of aandoening ernstig beperkt zijn geraakt in het meedoen aan alle normale kinderactiviteiten. Hieronder vallen ook kinderen met een ontwikkelingsachterstand, pijn of extreme vermoeidheid. Onder begeleiding van een kinderrevalidatiearts werkt een team deskundigen aan een zo goed mogelijk lichamelijk en/of cognitief/verstandelijk herstel.

Elk kind is anders
Wij leren en stimuleren kinderen om alledaagse handelingen weer zelfstandig uit te voeren, zodat ze kunnen spelen, naar school gaan, sporten, plezier hebben en zich verder ontwikkelen. Het kind staat centraal. Elk kind is anders, elke behandeling is op maat.

Locaties in Huizen, Almere en Lelystad
De Trappenberg heeft locaties voor kinderrevalidatie in Huizen (klinisch en polikinisch), Almere en Lelystad (poliklinisch).  

Enige klinische kinderrevalidatieafdeling in de regio
Onze locatie in Huizen biedt naast poliklinische ook klinische revalidatie voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 20 jaar. Wij zijn de enige klinische kinderrevalidatieafdeling van Noord-Holland, Gooi & Vechtstreek en Flevoland.

Kijkt in het submenu onder ‘kinderen’ voor meer informatie over de aandoeningen die wij behandelen, onze behandelingen, de behandelteams, aanmelden, wachttijden, praktische informatie en onze brochures.