Begane grond nieuwbouw op hoogte!

(Nieuw)bouwupdate november
Boele & van Eesteren 28 november 2017

De werkzaamheden op onze bouwplaats voor de schoolcampus met zorg van Merem te Hilversum vorderen gestaag. Zo is het bouwteam gestart met het monteren van het staal, inclusief de benodigde ondersteuning, ten behoeve van het aanbrengen van de kanaalplaatvloeren. Ook op de eerste verdieping zijn ze inmiddels gestart met het monteren van de kanaalplaatvloeren. Daarnaast is de vloer van de toekomstige sporthal inmiddels gestort en is er gestart met het metselwerk op de begane grond.

Planning
Deze week start het metselwerk op de eerste verdieping. Ook begint de staalbouwer deze week met het monteren van de staalconstructie ten behoeve van het zwembad, de sporthal en de hoofdentree en worden de keerwanden van het zwembad en de sporthal gemonteerd. Daarnaast staan voor de kerst nog de volgende werkzaamheden op de planning: in de week van 11 tot 17 december starten met de montage van de dakranden op de tweede verdieping en aansluitend verder gaan met de dakranden van het dak. We verwachten nog voor het einde van het jaar de ruwbouw op hoogte te krijgen.

Kijk voor meer informatie en de live beelden op onze projectwebsite http://www.boele.nl/project-websites/schoolcampus-zorg-merem/informatie

Gemaakt door de Toekomst